Oppstart prosjekt Designvegen

Publisert av Birgitte Langlo. Sist endra 10.01.2019

Stranda kommune har betalt seg inn i prosjektet Designvegen saman med Sykkylven, Stryn, Hornindal.

Oppstartmøte

Tid:   Torsdag 24.01.2010, kl. 09:00 – 12:00 (vert avslutta med lunsj)

Stad: Stranda hotell

Målgruppe: Reiselivsaktørar, lokalmat- og kulturaktørar og andre interesserte langs FV60 frå Sykkylven til Stryn, som vil vere med å utvikle nye opplevingstilbod.

Program:

• Prosjektleiar for Møre og Romsdal si satsing på kultur, mat og reiseliv, Jan Sverre Sivertsen, vil presentere korleis det blir jobba for fleire nye opplevingstilbod i fylket.
  • Kulturminnefagleg rådgjevar Kristoffer Dahle frå Fylkeskommunen vil holde ein presentasjon om kulturminner langs FV60.
  • Driftssjef for Loen Active, Per Helge Bø, vil fortelje om utvikling av attraktive sykkelruter.

Fjell.jpg - Klikk for stort bilete

Vi håper fleire sentrale aktørar vil kome med innspel på korleis vi saman kan løfte tematiske satsingar i regionen, og bidra til at fleire vil satse på unike opplevingar i eit av verdas mest naturskjønne område som ligg tett på dei store turiststraumane i Fjord Norge.

PS! Del gjerne med andre som kan vere interessert i å delta.

Påmelding: Meld deg på her no (og seinast 22.01.) https://mailchi.mp/26654626b5de/m10pv2v5ny